Wifi Vadász Fórum — Wifi Set 8000Mw 58 Dbi 2-10 Km Távra - Netvadász - Hardverapró

2 óra hosszáig! a 2. routerben is le van tiltva a DHCP, egy xp-s gép van rádugva és van is net, de a wifi része itt is kiakad 2 óránként. Meg tudná valaki írni milyen beállítások kellenek, hogy stabilan működjön a WIFI? Hogyan lehet megoldani, hogy a 2. routerre kötött gép lássa az 1. re kötött nyomtatókat? Válasaitokat előre is köszönöm! Dormas 2015. 22 2056 Sziasztok! Elég nagy családi házban élünk és sajnos a házon belül nem mindenütt elég erős a wifi jel. Agyalok egy ilyen konnektorba dugható jelerősítőn. Használhat ez vmit? Vagy csak kidobott pénz? Ha van valakinek tapasztalata, azt megköszönném! kisbetu 2015. 06 2054 Felét automatára hagytad, az IP-címet meg nem merted elkérni a szolgáltatótól? Azt írtad lejjebb, hogy nem fogaggya el a névjelszót. Mégis ottvan a képen. Elfogadva. Előzmény: Gírá! (2053) Gírá! 2053 persze hogy belépek a router webes kezelőfelületébe, pont ide amit képen mutatok is. de nincs internet kapcsolat, gondolom valamiket kéne írkálni az üres mezőkbe:) Előzmény: pittti (Bitvadász) (2052) pittti (Bitvadász) 2052 Gondolom először be kellene lépni a router webes kezelőfelületére (192.

Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum

Ezekre jó lehet gondolom a wep törő? - Térerőt, ilyesmit jelez a cucc? - Posta játszik? Árat mondani nem tudó és használt lomjukért új árat kérő eladók kíméljenek. Köszönöm. Igen mindenben igazad van, azt hogy külső antennát lehet-e rá csatlakoztatni nem tudom de szerintem igen... Térerőt és jelez és wep törő is van hozzá eredeti gyári lemezen! kpal veterán Van ebből gyorsabb ami nem 58Mbps -s? Nincs csak ez amit itt látsz... narutox Nekem ilyen van és bevált. Mindenkinek az internetét lehet látni vele kültéri antennával. Sz. L. PÜ! csecse77 újonc Hozzászólok

Wifi vadász forum forum

Vadász

wifi vadász forum forum

Wifi vadász ár

wifi vadász forum.doctissimo.fr

WIFI set 8000mw 58 DBi 2-10 km távra - NETVADÁSZ - HardverApró

  1. Wifi vadász forum.doctissimo
  2. Wifi vadász ár
  3. Vadász
  4. Szabadbattyan elado haz
  5. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum
  6. Wifi vadász forum.doctissimo.fr
  7. Héra falfesték ar bed
  8. 24 - 8. évad, 1., bauer, cia, jack bauer - Videa

Index.hu fórum

Hozzászólok Egy van a termékből új nem használt! Nézzél körül ennél olcsóbban azonnal nem kapod meg sehol!!! Akiknek ajánlott: Gyakran utazóknak Kamionsofőröknek Külföldön nyaralóknak Bárkinek, aki otthonához közel (0-10 km) talál nyitott-nyílvános WiFi hálózatot, hozzáférhet ahhoz is könnyedén, megspórolva az otthoni internetelőfizetés költségét. Csomag tartalma: 1 db USB WIFI-WORLD vezetéknélküli adapter 1 db Antenna 1 db CD lemez 1 db USB kábel Specifications: Chipset: Realtek 8187L Ralink 3070L With decryption function IEEE 802. 11b/g WiFi network compliant Frequency: 2. 412~2. 484GHz Transmission rate up to 58Mbps Power: 8000mW Transmission range up to 10km Supports 64/128-bit WEP WPA/WPA2 encryption Supports software AP/PSP/X-Link Support BT5/BT7/BT9 password cracking System requirements: Notebook or desktop PC with Pentium 1 GHz-computer or higher processor Windows 2000/XP/Vista/7, MAC OS, Linux Available Hi-speed USB 2. 0 port [ Szerkesztve] intelboys88 csendes tag Up! Nagyon jó ár Kár hogy jelenleg nincs pénzem, pedig megvenném HunChaos aktív tag külön az antenna nem eladò?

Wifi vadász forum.doctissimo.fr

Úgy meg már engedélyköteles. ) Előzmény: szocske_ (12) 13 Az antennáknál számít a geometria. Mégpedig azért, mert a hullámhosszhoz van némi köze a fizikai méreteknek. Előzmény: szocske_ (11) 12 ja, azt nem mondtam, hogy ezt a routerre szeretném kötni, és kitenni a tetőre. a kliens oldalon maradna a laptop saját cucca. a cél az lenne, hogy pár házzal messzebbre adjon a cucc... 11 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a wlan routerem szeretném egy kicsit tuningolni, hogy messzebbről is elérjem. Épp homemade antennákról olvasgattam, amikor eszembe jutott, hogy van nekem egy régesrégi mobiltelefon botantenna. Ha van itt valaki hozzáértő azt kérdezném, hogy ez vajon segíthet rajtam? 1800 MHz-en jól működött, menne vajon 2400-on is? Ez van ráírva: AO8-F 9DB kb 80 cm-es, egyenes pálcáról van szó, kb 3m koaxal. Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!

vadász
Sunday, 17 October 2021

Camel férfi, 2024 | Sitemap