Na Pasta Étlap — Na Pasta Bisztró - Egy Kis Nápoly Budapest Szívében

  1. Youtube
  2. Video
  3. Recipes

A Facebookon a pasta miasta oldal több tartalmát láthatod. Pasta Miasta Ciao! Kręcimy świeże makarony, gnocchi i ravioli, serwujemy je w iście włoskim stylu. Zjesz u nas k... Tovább Świętojańska 46 (8104, 93 km) Gdynia 81-391 Nyitás: holnap Jelenleg zárva A Facebook adatok megjelenítésével teszi világosabbá az oldalak célját. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Az oldal létrehozása – 2016. február 2. Az oldal által kedvelt más oldalak

Youtube

Tészták, hamburgerek, pizzák, steak-ek, szendvicsek: bőséges adagok és különleges olasz ízek a Hegyvidék Bevásárlóközpont oldalában. XII., Apor Vilmos tér 11-12. (földszint) Budapest A Hegyvidék Bevásárlóközpontban 2016 elején nyitott meg a város legújabb olasz étterme, a Na'Pasta tulajdonosaival, Baji Ferenccel és Baji Attilával beszélgettünk az étteremről, ételekről, és borokról. A budai Hegyvidék Központ oldalában nyílt meg 2016 februárjában az olasz ízekre specializálódott Na'Pasta étterem. A hangulatos hely minden apró részletére figyeltek: látványkonyha, olasz formatervezők által készített bútorok, kőtányérok, evőeszközök. Még a pincérek és a séfek öltözékén is látszik a komoly tervezés. Ha nem az üzletközpont felől érkezünk, jó idő esetén a hangulatos teraszon is érdemes helyet foglalni. "Egy olyan éttermet szerettünk volna létrehozni, ami teljesen különbözik más budapesti olasz éttermektől. Fontos, hogy a vendégeket különleges élmények érjék. Nem csak az ételekre koncentráltunk, hanem a hangulatra és a dizájnra is. "

A választás azért esett erre a kézjelre, mert ez az egyik leggyakrabban használt, jellegzetes olasz gesztus, amit egy gegnek is szántunk, egyben érzékeltetve, hogy ez egy laza, nem feszengős, nem fine dining étterem. Sokkal inkább egy ízig-vérig olasz, a temperamentumos mindennapokat idéző, kellemes, laza, igazi olaszos hely. Szlogenük az "EAT, DRINK, FEEL ITALIAN" is erre utal: egyél, igyál és érezd magad úgy, mint egy olasz. A SÉF A vezető séf, Alessandro Smanio sokaknak lehet ismerős, ugyanis mindamellett, hogy Budapest legjobb olasz éttermeiben dolgozott már, a TV2 Akadémia Itália című műsorában Rétfalvi Dóra oldalán mutatták meg a nézőknek az igazi olasz ételkülönlegességek elkészítését. Alessandro Smanio az olaszországi Ferrara városából származik. A tradicionális olasz ételek mellett séfünknek mindig vannak új és kifinomult kreációi, melyek ötvözik az eleganciát, az olasz régiók egyediségeit, a kultúrát és az ízvilágot, ugyanolyan összetéveszthetetlen, egyedi stílusban, mint ami az éttermet és az egész étlapot jellemzi.

Video

A kamut ősi, tápláló gabona, mely Egyiptomból származik. A gabonafélék fáraójának is nevezik. Kizárólag ökológiai gazdaságokban termesztik. Mivel glikémiás indexe alacsony, a belőle készített termékek jól beilleszthetők a cukorbetegek, diétázók étrendjébe. Segít a májnak a méregtelenítésben. Kedvező hatással van az immunrendszerre, könnyen emészthető. A tésztaételek mellett az étlapon számos hús- és halétel is megtalálható. A saláták gondosan válogatott bio, valamint organikus gazdaságokból származnak. Az étterem koncepciójának másik lényeges pillére, hogy bemutassa, hogy lehet az olasz ételeket élvezni mentesen is. Nem kell lemondani a jó olasz ételekről annak sem, aki valamilyen okból egy speciális diétát, vagy étrendet követ. A NA' PASTA-ban mindenki megtalálja a kedvére valót. A mentes ételek is az eredeti, olasz ízeket idézi, egyszerű, de kiváló, prémium minőségű alapanyagokból. A bistro ételek kínálatából elmaradhatatlan a burger, mely a NA' PASTA étlapjáról sem hiányozhat. Ebben is igyekeztünk eltérni a már megszokott burgerektől és így született meg az Italo Burger, melyet prémium marhából készült húspogácsából, bio salátából, eredeti olasz sajtból és házilag készült buciból készítenek.

  • Cipők adidas - Campus C BY9594 Cblack/Ftwwht/Ftwwht | Cipők, Adidas, Lábak
  • Drasztikus munkaidő-szabályok jöhetnek - itt a fideszes javaslat - Napi.hu
  • Futómű beállítás házilag
  • Magyar husvet 2017
  • Eladó
  • Simpson család 26 évad magyarul en
  • Na pasta étlap grill
  • Na pasta étlap beach
  • Na pasta étlap pasta
  • Na pasta étlap menu
  • Leier gyeprács lerakása

Recipes

a Na' Pasta konyháját...... ahol a hagyomány találkozik a gasztronómia új trendjeivel. Olaszország egy látványos ország, kiváló kistermelőkkel, kézműves élelmiszerekkel és nyersanyagokkal, melyről ilyen kifinomult választékban máshol csak álmodhat az ember. A Na' Pasta Bistroban személyesen választjuk ki és szelektáljuk beszállítóinkat; csak a legjobb eredeti olasz alapanyagokkal dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a minőségi alapanyagokra, mert valljuk, hogy a legjobbat, csak a legjobb alapanyagokból tudjuk előállítani. CHEF FABRIZIO CALDARAZZO VEZETÉSÉVEL MINDEN FOGÁSBAN EZ A FILOZÓFIA KÖSZÖN VISSZA. A tradicionális olasz ételek mellett séfünknek mindig vannak új és kifinomult kreációi, melyek ötvözik az eleganciát, az olasz régiók egyediségeit, a kultúrát és az ízvilágot, ugyanolyan összetéveszthetetlen, egyedi stílusban, mint ami az éttermet és az egész étlapunkat jellemzi.

Alessandro Smanio a rejtett drágakövek felfedezésének szerelmese, aki úgy véli, hogy egy étel semmi a mögötte rejlő kiváló csapat nélkül. Kiváló olasz és magyar kollégák dolgoznak a keze alá, ő a konyha kulcsfontosságú motorja, aki sok energiát és szeretetet ad a csapatnak. Olyan a konyha, mint egy igazi nagy olasz család. ENTERIŐR Habár az étterem minden tekintetben a lazaságra törekszik, mégsem egy kockás terítős, tradicionális kis olasz trattoria hangulatát kelti a berendezés. A koncepció az volt, hogy egy kellemes, melegséget árasztó, de modern, minimalista belső teret alakítsunk ki, mely harmonizál az étteremnek helyet adó Iberostar Hotel hangulatával és designjával. A belsőépítész, Harmat Anna arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy az étterem enteriőrjében is tükröződjön a természetesség, az egyszerűség és modernitás. Ezért is használt elsősorban bőrt és fát a belső terek kialakításánál. Uralkodó anyag még a kő és a réz. A természetes anyagok használata ugyanolyan fontos volt az enteriőr megalkotásakor, mint a NA' PASTA konyhájában.

Monday, 18 October 2021

Camel férfi, 2024 | Sitemap