Szent Johanna Gimi Kalauz - A Szent Johanna Gimi 9. (Trópus) - Befejezetlen - - Laraparkerlol - Wattpad

:) De sokkal több titkos részletre számítottam. Azt hittem, hogy több mindent megtudhatok a szereplőkről:( Azt hittem, hogy kapok valami olyat, amit eddig nem! Például teljesen feleslegesnek éreztem azt a részt, ahol az írónő kedvenc részeit olvastam... MIND A 8 KÖTETBŐL!!! Persze lehet, hogy valakit meg éppen ez érdekel. Meg sokszor akadtam olyan kérdésekbe a neten, hogy mi volt ennek meg annak a zenelistája és a Kalauzban ez is benne van. (Engem meg pl. ez se nagyon érdekelt) De azért jó volt elolvasni és elég hamar végeztem vele, egy nap alatt. Az egyik kimaradt jelenet, amiben Cortez elveszi Reni könyvét *-* Kicsit csalódtam... Végezetül: Az SzJg megihletett engem és írtam egy fanficet... aztán rá kellett jönnöm, hogy ezt nem lehet... :/ Igen! Ezen tök ki vagyok akadva... Mert szerintem ez hülyeség. Senki se azért írja a fanficeket, mert abból akar meggazdagodni és elvenni az író karatereit... Na mindegy. :D Tudomásul vettem, hogy senki nem ír SzJg fanficet (nyilvánosan legalábbis) Ám én annyira lelkes voltam, hogy még borítót is rajzoltam az enyémnek.

A Szent Johanna gimi – Kalauz · Leiner Laura · Könyv · Moly

2. 0, szóval valami olyasmi, mintha javított, továbbgondolt és újabb változata lenne az előzőnek. Beleraktuk, ami abban jó volt, viszont kiegészítettük azzal, ami abból hiányzott. A színes, illusztrált kiadvány terjedelme 336 oldal (hosszabb, mint az első Kalauz volt). A borítók az SzJG köteteihez passzoló stílust kaptak, a narancssárga védőt levéve alatta zöld színű a kötet. VÁLTOZÁS! ÚJ BEJEGYZÉS ITT. A Kalauz 2. 0 április 23-án jelenik meg mindenhol, előtte azonban április 22-én, pontosan tíz évvel a Kezdet megjelenése után már kapható lesz az L&L könyvesboltban, ahol Kalauz 2. 0 dedikálást tartok. (Egyébként aznap van a szülinapom is). Az esemény részleteivel, a teljes borítóval, és az előrendelési infókkal holnap jövök egy másik bejegyzésben. És még egy gyors gondolat a végére. Hihetetlenül boldog vagyok ettől a kiadványtól, és nem csak azért, mert tényleg fantasztikus lett, a stílusa, a grafikája, és az illusztrációk is elképesztőek benne, hanem azért is, mert a Kalauz 2. 0-nak egyetlen célja, hogy összefoglaljon mindent az olvasók számára, amit az SzJG jelent.

A Szent Johanna Gimi 9. (Trópus) - Befejezetlen - - laraparkerlol - Wattpad

  • Könyvek, újságok. Apróhirdetések, jófogás.hu!
  • Pacsay-Tomassich Orsolya Archives | Magyar Nemzet
  • Szent johanna gimi kalauz 1
  • A Szent Johanna gimi kalauz 2.0
  • Szentendrei móricz zsigmond gimnázium
  • A Szent Johanna gimi kalauz 2.0 - könyváruház
  • L&L Könyvesbolt – L & L Könyvesbolt
  • Párok<333 :: Szent Johanna Gimi SZJG
  • Szent johanna gimi kalauz 1.0

Leiner Laura Az 1985-ös születésű Leiner Laura napjaink legnépszerűbb ifjúsági írója. Laura már 18 éves korában megírta első regényét, ez volt a 2005-ben megjelent Remek!. 2010-ben jelent meg a Szent Johanna gimi naplóregény sorozat első része, és innentől kezdve nem volt megállás: Reni és barátai kalandjait és felnövését olvasók tízezrei követték kötetről-kötetre. A sorozat 2013-ban ért véget, és az ezt követő Bexi regények, és az Iskolák versenye trilógia egy újabb generáció képzeletét ejtették rabul. Leiner Laura művei körül igazi közösség jött létre, és a rajongóival bensőséges viszonyt ápoló írónő évente kétszer szervez Szent Johanna gimi találkozót kitartó olvasói számára. Laura jelenleg az Iskolák versenye trilógián dolgozik. További információt honlapján találhatunk:

Szent Johanna Gimi! Írnátok a kimaradt jelenetekből párat?

És ezért kapja meg ez is. Nem (csak) azért, mert jó, hanem mert búcsú, és mert azok nem a negatív dolgokról szólnak!

  1. Pycnogenol vélemények
Saturday, 16 October 2021

Camel férfi, 2024 | Sitemap